lördag 9 april 2016

Poängjakten!

Labradoren som vann Nkl och totalt med 94 poäng.
Cleo på 2:a plac Nkl med 92 poäng. Thyra 1:a Ekl med 68 poäng.


Idag har vi varit i Fegen och startat på Labrador Hallands Poängjakt. Jag hade anmält båda hundarna när jag ändå skulle åka. Cleo i Nkl och Thyra i Ekl. Det viktigaste var att testa av Cleo om hon har fått bättre självförtroende. Och det känns riktigt bra efter dagens start. Några småsaker bara. Hon gjorde ett riktigt bra sök, vilket var det viktigaste för mig att se hur hon fungerar nu. Ingen tvekan någon gång.
Provet gick som ett B-prov på vilt men det räknades poäng på dom olika momenten. Jätte nöjd med Cleo som blev 2:a med 92 poäng av 110 möjliga. Labben som vann hade 94 poäng. Thyra fick starta i Ekl som bonus att vi åkte idag. Hon fick ihop 68 poäng. Missade vatten dirigeringen, men det som var bra idag var att vi kunde göra om, göra rätt. Och då blev det väldigt bra. Förövrigt var det inte mycket att säga om de hon gjorde. Som alltid lite väl het när det är vilt. Jag är nöjd, men vet att hon kan bättre. Bara att träna på i sommar.
En härlig dag har vi haft och ett trevligt ordnat prov .Rekommenderas att åka på om man vill testa av sin hund inför kommande säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar